Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Lucas Bunge (94) is de oudste afgestudeerde van de universiteit: ‘Al die aandacht vind ik idioot’ LIVE Formule 1 | Max Verstappen begonnen aan enige vrije training op thuiscircuit van Red Bull LIVE Formule 1 | Max Verstappen achter Mercedessen in enige vrije training op thuiscircuit Advertentie Barbecuechef dolblij nadat vrouw gestolen vrachtwagen herkent: ‘We hadden hem nét nieuw’ Zou jij het erg vinden als Trump aan de macht komt? Praat mee FIFA-veiligheidsexpert uit Tiel pleit voor harde straffen na veldbestormingen op EK: ‘Je moet pitch invasions koste wat het kost voorkomen’ Overval op cafetaria in Vierlingsbeek: ‘Hij riep in gebrekkig Engels om geld’ Advertentie Is Biden de sigaar na ontluisterend debat? ‘Zullen discussies komen over vraag of hij door moet gaan’ Hoe Bidens debatoptreden Democraten verdeelt en twijfel zaait over verkiezingsstrategie Strijdlustige burgemeester wil Tiel veiliger maken: ‘Ik heb geen angst, dit is mijn taak’ Wegens succes doorgezet: tweede seizoen van Het Kinderziekenhuis op komst Ik denk een fles water die omvalt in de kofferbak, mijn vrouw denkt een dikke tak op de weg Voormalige Lama's doen theatertour in 2025 Vertrouweling van Omtzigt legt functie bij NSC neer vanwege PVV-ministers Vertrouweling Omtzigt kan zich niet vinden in benoeming PVV-ministers en legt functie neer Amerikaanse dj Diplo aangeklaagd om sturen wraakp*rno Spannend uur voor zeven astronauten ISS om wolk van puin van Russische satelliet Astronauten ISS moeten schuilen voor grote wolk puin van Russische satelliet: ‘Nog weken gevaarlijk’ Virgil van Dijk spaart zichzelf en Oranje niet: ‘Misschien overschatten we onszelf wel’ Frank kreeg afgelopen maand 230 euro terug: ‘Onze accu handelt op de markt, wat ons inkomsten oplevert’ Wat Eten We Vandaag: Taco’s met pulled oesterzwam en guacamole Deze jurken van prinses Diana leveren tonnen op bij Amerikaanse veiling Elly (83) zit met angst in haar rolstoel, nu de stoep ineens weg is: ‘Dit is steil, écht eng’ Vitesse aast op Gladbach-talent Dillon Hoogewerf Milei loodst ingrijpend hervormingsplan door Argentijns parlement ‘Opkomst van de Ultra's in het stadion hoort bij opkomst van populisme’ Fanatieke (jonge) voetbalfans in opkomst: ‘Luister naar wat Ultra's zingen als je ze wilt begrijpen’ Live Midden-Oosten | Leger Israël dringt zuiden en noorden van Gaza dieper binnen, Iran kiest nieuwe president Live Midden-Oosten | Iran stemt voor nieuwe president, maar animo onder kiezers lijkt niet groot
  • 27-06-2024 12:39 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (1)

    Vier azen en een joker. Start in Florence, finish niet op de Champs-Élysées maar in Nice. Dit is alles wat je moet weten van de 111de Tour de France, die zaterdag begint.

    Lees meer

  • Lucas Bunge (94) is de oudste afgestudeerde van de universiteit: ‘Al die aandacht vind ik idioot’

    28-06-2024 13:00 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (2)

    Hij las stápels boeken, zat talloze uren in zijn studeerkamer en voerde een verbeten gevecht met de computer waarop hij zijn huiswerk maakte. Nu is het harde werk van Lucas Bunge eindelijk beloond. De 94-jarige man uit Bilthoven heeft zijn bachelordiploma Algemene Cultuurwetenschappen van de Open Universiteit en is de oudste afgestudeerde student ooit aan de onderwijsinstelling. ,,Mensen vinden het kennelijk bijzonder dat ik op mijn leeftijd nog zo pittig voor de dag kom.’’

    Lees meer

  • LIVE Formule 1 | Max Verstappen begonnen aan enige vrije training op thuiscircuit van Red Bull

    28-06-2024 12:16 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (3)

    Voor de derde keer dit Formule 1-seizoen staat er een sprintweekend op het programma. Dat betekent dat de coureurs en de teams in Oostenrijk maar één training de kans krijgen om genoeg data te verzamelen. Max Verstappen zal de komende dagen kunnen rekenen op extra steun, want de Red Bull Ring is het thuiscircuit van zijn team. Om 12.30 uur zijn de lichten op groen gegaan. Volg het hier!

    Lees meer

  • LIVE Formule 1 | Max Verstappen achter Mercedessen in enige vrije training op thuiscircuit

    28-06-2024 12:16 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (4)

    Voor de derde keer dit Formule 1-seizoen staat er een sprintweekend op het programma. Dat betekent dat de coureurs en de teams in Oostenrijk maar één training de kans krijgen om genoeg data te verzamelen. Max Verstappen zal de komende dagen kunnen rekenen op extra steun, want de Red Bull Ring is het thuiscircuit van zijn team. Om 12.30 uur zijn de lichten op groen gegaan. Volg het hier!

    Lees meer

  • Advertentie

  • Barbecuechef dolblij nadat vrouw gestolen vrachtwagen herkent: ‘We hadden hem nét nieuw’

    28-06-2024 12:00 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (5)

    Hij liet álles uit zijn handen vallen toen hij werd gebeld dat iemand misschien wel zijn vrachtwagen had teruggevonden. Die was twee weken eerder gestolen en werd heel erg gemist door Johan Visser, die als barbecuechef deze dagen een propvolle agenda heeft.

    Lees meer

  • Zou jij het erg vinden als Trump aan de macht komt? Praat mee

    28-06-2024 11:52 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (6)

    Het eerste presidentiële debat tussen president Joe Biden en oud-president Donald Trump gooide een knuppel in het hoenderhok van de Amerikaanse politiek. Paniek bij de Democratische Partij, want Biden wist met versprekingen en aarzelingen niet vitaal over te komen. Maar: de optie tegenover hem is ook niet voor iedereen weggelegd. Hoe moet dat nu verder? Laat het ons weten.

    Lees meer

  • FIFA-veiligheidsexpert uit Tiel pleit voor harde straffen na veldbestormingen op EK: ‘Je moet pitch invasions koste wat het kost voorkomen’

    28-06-2024 11:51 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (7)

    Will van Rhee, veiligheidsexpert bij wereldvoetbalbond FIFA, zat vorige week thuis voor de televisie toen bij de EK-wedstrijd tussen Portugal en Turkije een jongetje het veld opstormde voor een selfie met Cristiano Ronaldo. ,,Normaal ben ik niet van de hoge boetes, maar die zouden in dit geval op hun plaats zijn”, zegt de oud-politiecommissaris uit Tiel.

    Lees meer

  • Overval op cafetaria in Vierlingsbeek: ‘Hij riep in gebrekkig Engels om geld’

    28-06-2024 11:27 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (8)

    Natuurlijk schrik je als er ineens een man met een mes voor je staat en geld eist. Maar in Vierlingsbeek gebeurde donderdagavond daarna alles volgens het boekje, zegt Maarten Hermans, eigenaar van Herberg Thijssen en het bijbehorende cafetaria waar de overval plaatsvond.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Is Biden de sigaar na ontluisterend debat? ‘Zullen discussies komen over vraag of hij door moet gaan’

    28-06-2024 11:05 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (9)

    Is president Joe Biden de sigaar na die verbijsterend slechte prestatie in het eerste presidentiële debat met uitdager Donald Trump? Veel Democraten vrezen van wel. ,,Er zullen discussies komen over de vraag of hij moet doorgaan.”

    Lees meer

  • Hoe Bidens debatoptreden Democraten verdeelt en twijfel zaait over verkiezingsstrategie

    28-06-2024 11:05 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (10)

    Is Joe Biden ‘toast’? Anders gezegd: is de president de sigaar na die verbijsterend slechte prestatie in het eerste presidentiële debat met uitdager Donald Trump? Veel Democraten vrezen van wel .,,Er zullen discussies komen over de vraag of hij moet doorgaan.”

    Lees meer

  • Strijdlustige burgemeester wil Tiel veiliger maken: ‘Ik heb geen angst, dit is mijn taak’

    28-06-2024 11:01 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (11)

    Zijn wittebroodsweken, de eerste honderd dagen, zitten erop. En het lijkt of Frank van der Meijden de turbo heeft aangezet: met ongekende energie en enthousiasme pakt de nieuwe burgemeester de problemen in Tiel aan. Hij verschijnt zo’n beetje bij elk evenement en elke club; praat met iedereen. Een man met een missie. ,,Als je blijft doen wat je altijd al deed, ga je niks veranderen.”

    Lees meer

  • Wegens succes doorgezet: tweede seizoen van Het Kinderziekenhuis op komst

    28-06-2024 11:00 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (12)

    De realityserie Het Kinderziekenhuis, waarin zieke patiëntjes en hun bezorgde ouders worden gevolgd tijdens hun verblijf in het Utrechtse Wilhelmina Kinderziekenhuis, krijgt een tweede seizoen. RTL is zo tevreden over de kwaliteit van de serie en de kijkcijfers dat er deze week een vervolgreeks is besteld bij de producent.

    Lees meer

  • Ik denk een fles water die omvalt in de kofferbak, mijn vrouw denkt een dikke tak op de weg

    28-06-2024 10:45 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (13)

    Links rijden in Ierland went, maar je hebt er toch wel een paar mijl voor nodig. En dan is het handig als van je huurauto het stuur rechts zit en je een automaat hebt. Natuurlijk bij ontvangst van de huurauto een opname gemaakt om elk deukje en krasje er op te hebben staan.

    Lees meer

  • Voormalige Lama's doen theatertour in 2025

    28-06-2024 10:36 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (14)

    Cabaretgroep TAFKAL (The Artists Formerly Known As Lama’s) gaat in 2025 een theatertour doen door Nederland. Dat maken de artiesten vrijdag bekend.

    Lees meer

  • Vertrouweling van Omtzigt legt functie bij NSC neer vanwege PVV-ministers

    28-06-2024 10:28 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (15)

    NSC’er Ronald Voorn legt zijn werk neer als oprichter van het wetenschappelijk bureau van zijn partij. Via X laat de vertrouweling van NSC-leider Pieter Omtzigt weten dat hij zich niet kan verenigen met een aantal kandidaat-bewindspersonen. ‘Hun gedrag in het verleden is direct strijdig met de waarden en het democratisch ethos waar ik voor wil staan.’

    Lees meer

  • Vertrouweling Omtzigt kan zich niet vinden in benoeming PVV-ministers en legt functie neer

    28-06-2024 10:28 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (16)

    NSC’er Ronald Voorn legt zijn werk neer als oprichter van het wetenschappelijk bureau van zijn partij. Via X laat de vertrouweling van NSC-leider Pieter Omtzigt weten dat hij zich niet kan verenigen met een aantal kandidaat-bewindspersonen. ‘Hun gedrag in het verleden is direct strijdig met de waarden en het democratisch ethos waar ik voor wil staan.’

    Lees meer

  • Amerikaanse dj Diplo aangeklaagd om sturen wraakp*rno

    28-06-2024 10:28 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (17)

    De Amerikaanse dj Diplo is door een vrouw uit New York aangeklaagd omdat hij seksueel expliciete beelden van haar doorgestuurd zou hebben. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone. De vrouw spreekt van ‘wraakp*rno’.

    Lees meer

  • Spannend uur voor zeven astronauten ISS om wolk van puin van Russische satelliet

    28-06-2024 10:22 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (18)

    De zeven astronauten in het Internationale ruimtestation ISS hebben gisternacht een noodprocedure moeten uitvoeren, omdat ze moesten schuilen voor een wolk ruimtepuin. Die kwam van een uit elkaar gevallen Russische satelliet. Hoewel de astronauten er veilig vanaf kwamen, kan het puin nog zeker weken voor gevaar zorgen in de belangrijkste baan rond de aarde.

    Lees meer

  • Astronauten ISS moeten schuilen voor grote wolk puin van Russische satelliet: ‘Nog weken gevaarlijk’

    28-06-2024 10:22 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (19)

    De zeven astronauten in het Internationale ruimtestation ISS hebben gisternacht een noodprocedure moeten uitvoeren, omdat ze moesten schuilen voor een wolk ruimtepuin. Die kwam van een uit elkaar gevallen Russische satelliet. Hoewel de astronauten er veilig vanaf kwamen, kan het puin nog zeker weken voor gevaar zorgen in de belangrijkste baan rond de aarde.

    Lees meer

  • Virgil van Dijk spaart zichzelf en Oranje niet: ‘Misschien overschatten we onszelf wel’

    28-06-2024 10:15 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (20)

    Met de borst vooruit zat Virgil van Dijk voor een volle perszaal in Wolfsburg. De aanvoerder van Oranje spaarde zichzelf daags na het verlies tegen Oostenrijk niet in zijn analyse na de mispeer tegen Oostenrijk, al bleef hij ook wijzen op het collectief. ,,Of dit een goed moment is om hier te gaan zitten?’’, zei Van Dijk over de persconferentie in Wolfsburg. ,,Dat spreekt voor zich. Maar ik was hier ook nog niet geweest, toch?”

    Lees meer

  • Frank kreeg afgelopen maand 230 euro terug: ‘Onze accu handelt op de markt, wat ons inkomsten oplevert’

    28-06-2024 10:15 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (21)

    Frank van Doezelaar (53) uit Oegstgeest heeft samen met zijn vrouw een nieuwbouwwoning omgetoverd tot een energiezuinig paradijs. Dankzij slimme investeringen, waaronder 23 zonnepanelen en een thuisaccu, krijgen ze geld terug van hun energiemaatschappij. Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen?

    Lees meer

  • Wat Eten We Vandaag: Taco’s met pulled oesterzwam en guacamole

    28-06-2024 10:00 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (22)

    Taco’s zijn altijd een goed idee en al helemaal als je ze vult met heerlijke pulled oesterzwam en verse guacamole. Knettervers, voedzaam én heel snel klaar. En het leuke is dat je door pulled oesterzwam te gebruiken helemaal geen vlees mist. Deze groente leent zich namelijk uitstekend om op deze manier te bereiden.

    Lees meer

  • Deze jurken van prinses Diana leveren tonnen op bij Amerikaanse veiling

    28-06-2024 09:58 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (23)

    Een veiling waar voormalige bezittingen van prinses Diana onder de hamer gingen heeft in Los Angeles meer dan 4,7 miljoen euro opgeleverd. Topstukken waren twee jurken die voor enkele tonnen van eigenaar wisselden, meldt veilinghuis Julien’s Auctions.

    Lees meer

  • Elly (83) zit met angst in haar rolstoel, nu de stoep ineens weg is: ‘Dit is steil, écht eng’

    28-06-2024 09:54 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (24)

    Elly (83) uit Mill, gemeente Land van Cuijk, snapt er niks van. Ze zit met de handen in het haar, nu de stoep waar ze met haar rolstoel altijd over reed, verdwenen is. Ingeruild voor een stukje gemeentegroen. ,,Is groen belangrijker dan mensenlevens?”

    Lees meer

  • Vitesse aast op Gladbach-talent Dillon Hoogewerf

    28-06-2024 09:53 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (25)

    Vitesse zet de kaarten op talent Dillon Hoogewerf. De Arnhemse club is met Borussia Mönchengladbach in onderhandeling over een transfervrije overgang van de aanvaller. Daartoe moet het contract van de Almerenaar in Duitsland worden ontbonden.

    Lees meer

  • Milei loodst ingrijpend hervormingsplan door Argentijns parlement

    28-06-2024 09:49 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (26)

    Het is de Argentijnse president Javier Milei gelukt zijn plannen voor een ingrijpende hervorming van de economie door het parlement te loodsen. Nadat de senaat eerder deze maand akkoord was gegaan met een afgezwakt wetsvoorstel, gaat nu ook een ruime meerderheid in het Huis van Afgevaardigden akkoord. Het wetsvoorstel leidde tot grote en felle protesten in Argentinië.

    Lees meer

  • ‘Opkomst van de Ultra's in het stadion hoort bij opkomst van populisme’

    28-06-2024 09:45 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (27)

    Vuurwerk, vlaggen en vriendschap. Maar ook (politiek) extremisme, geweld en criminaliteit. De ultra's zijn in opkomst in de internationale voetbalwereld, stelt James Montague, die een boek schreef over het fenomeen van fanatieke (jonge) voetbalfans. Al zul je ze op een EK-voetbal niet veel zien. ,,Je club komt voor je land.”

    Lees meer

  • Fanatieke (jonge) voetbalfans in opkomst: ‘Luister naar wat Ultra's zingen als je ze wilt begrijpen’

    28-06-2024 09:45 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (28)

    Vuurwerk, vlaggen en vriendschap. Maar ook (politiek) extremisme, geweld en criminaliteit. De ultra's zijn in opkomst in de internationale voetbalwereld, stelt James Montague, die een boek schreef over het fenomeen van fanatieke (jonge) voetbalfans. Al zul je ze op een EK-voetbal niet veel zien. ,,Je club komt voor je land.”

    Lees meer

  • Live Midden-Oosten | Leger Israël dringt zuiden en noorden van Gaza dieper binnen, Iran kiest nieuwe president

    28-06-2024 09:11 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (29)

    Israëlische troepen hebben hun invallen in twee gebieden van de Gazastrook vrijdag verdiept. Het gaat om de Shakoush-wijk van de zuidelijke stad Rafah en de wijk Shejaia in Gaza-stad in het noorden. In eerstgenoemde wijk zijn volgens stadsbewoners en media duizenden ontheemden op de vlucht geslagen, in de laatstgenoemde wijk vielen volgens medici doden en gewonden. Het Israëlische leger (IDF) zegt ‘gerichte’ aanvallen uit te voeren in Shejaia en voegde eraan toe dat de luch

    Lees meer

  • Live Midden-Oosten | Iran stemt voor nieuwe president, maar animo onder kiezers lijkt niet groot

    28-06-2024 09:11 via gelderlander.nl

    Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (30)

    Iran stemt vrijdag voor een nieuwe president. Dat is nodig omdat vorige maand president Ebrahim Raisi is omgekomen bij een helikopterongeluk. Het animo om te stemmen lijkt niet hoog. De keuze gaat vooral tussen twee hardliners en een onbekende hervormer. En Israëlische straaljagers hebben in de nacht van donderdag op vrijdag gebouwen getroffen die door Hezbollah werden gebruikt. Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in ons liveblog.

    Lees meer

  • Vier azen, Nederlandse joker en spectaculair parkoers: dit is alles wat je moet weten voor de start van de Tour de France - Ede nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Jeremiah Abshire

    Last Updated:

    Views: 6624

    Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

    Reviews: 81% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Jeremiah Abshire

    Birthday: 1993-09-14

    Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

    Phone: +8096210939894

    Job: Lead Healthcare Manager

    Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

    Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.